Jana


Minä, aikuinen nainen, lähdin pienellä varauksella katsomaan, millaisena minut haluttaisiin kuvata. Ei mennyt kauankaan, kun Shanshan oli jo riisunut minut aseista – ensikohtaamisestamme lähtien minua kohdeltiin valtavalla lämmöllä, kunnioituksella ja arvostuksella. En yleensä pidä poseeraamisesta, mutta Shanshan ohjasi minua koko session ajan. Koin olevani turvassa ja minun oli äärimmäisen helppo heittäytyä juuri niihin asentoihin, jotka hän näki parhaiksi. Tuntui täysin luontevalta venyttää kaulaa, taivuttaa jalkaa, laskea olkapäätä tai lantiota juuri niin paljon kuin Shanshan halusi. Kuvauksenaikainen kannustus ja rohkaisu valoi minuun itseluottamusta ja mielestäni se näkyy lopullisissa kuvissa. Voin varauksetta ja täydestä sydämestäni suositella Dragon Flower Photo Studion muotokuvapalvelua – olen täysin myyty!

Tuuli


Shanshan is very helpful and professional at what she does. I was very impressed with how I looked in the makeup, just wow! I would recommend her if you're looking for studio photos

Soili


I had such a fun time!Loved the possibility to dress up in completely different style and the styling to go with it. Easy to taking direction in the photo shoot.

Jaana


Ensimmäistä kertaa elämässäni onnistuin valokuvissa loistavasti, vaikken ollut aikaisemmin poseerannutkaan. Sain hyvät ohjeet ja hetki oli rento. Ammattaitoinen valokuvaaja, joka saa naisen parhaat puolet esiin, suosittelen lämpimästi! Kiitos!